Με την χρήση ειδικής συσκευής – στύλου ενεργείας πλάσμα. Η ενέργεια πλάσματος παράγεται με τον ιονισμό του αέρα στο μικρό κενό χώρο που μεσολαβεί ανάμεσα στην επιδερμίδα και την κεφαλη του μηχανήματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ελεγχόμενη εξάχνωση του ανώτερου στρώματος της επιδερμίδας, την καλύτερη λειτουργία της κυτταρικής μεμβράνης των κύτταρων της επιδερμίδας και του δέρματος , την βελτίωση της παράγωγης κολλαγόνου και τελικά την αφαίρεση της χαλάρωσης που παρατηρείται στα βλέφαρα με την πάροδο της ηλικίας, την τόνωση της επιδερμίδας που τα καλύπτει και την καλύτερη αισθητική και λειτουργική κατάσταση τους.

Υπολογίζεται ότι αυτή η αναίμακτη και γρήγορη μέθοδος που πραγματοποιείται στο ιατρείο μπορεί να έχει περίπου το 50-60 % του αποτελέσματος μιας χειρουργικής βλεφαροπλαστικης, εάν το πρόβλημα βρίσκεται στην χαλάρωση του δέρματος και δεν συνυπάρχουν νευρομυικά προβλήματα.

Επίσης η συσκευή πλάσματος χρησιμοποιείται με παρά πολύ καλά αποτελέσματα και για την αφαίρεση ξανθελασματων και θηλωμάτων  στην περιοχή γύρω από τα μάτια και τα βλέφαρα ,  χωρίς δημιουργία ουλών στην ευαίσθητη αυτή περιοχή

EL
EN